ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – ΑΛΣΑΤΙΑ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Λιμενικό Ταμείο Δήμου Ιεράπετρας για το έτος : 2024
Σας προσκαλούμε στις 08/07/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετρας
Σας προσκαλούμε σε  τακτική  συνεδρίαση στις 8-7-2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 για τη συζήτηση

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – ΑΛΣΑΤΙΑ

MUNICIPALITY OF IERAPETRA

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Γαλλία, ο Δήμαρχος  Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το αδελφοποιημένο με το Καβούσι χωριό Stutzheim-Offenheim που βρίσκεται στην Αλσατία λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Στρασβούργο.

Ο Δήμαρχος της κοινότητας Jean-Charles Lambert καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης «Αλσατία-Κρήτη» Jean-Claude Schwendemann επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στο Δήμαρχο και την ομάδα του Δήμου Ιεράπετρας στο σταθμό του Στρασβούργο κρατώντας την ελληνική σημαία. Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση από τον ίδιο το Δήμαρχο Jean-Charles Lambert στο χωριό. Οι Δήμαρχοι φωτογραφήθηκαν στην πλατεία του «Καβουσίου». Η ομάδα του Δήμου Ιεράπετρας επισκέφτηκε το τοπικό δημοτικό και νηπιαγωγείο και ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε στους χώρους.

Ακολούθησε τελετή στο δημαρχείο με παρουσία του δημοτικού συμβουλίου του Stutzheim-Offenheim, του Δημάρχου επί τιμής καθώς και εκπροσώπων οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο Δήμαρχος Jean-Charles Lambert παρουσίασε τις προσπάθειες που έχουν γίνει από μεριάς τους για την ανάδειξη του Καβουσίου και του βοτανικού μονοπατιού. Στη συνέχεια ζήτησε από το Δήμαρχο Ιεράπετρας να υπογράψει στο «χρυσό βιβλίο» του Stutzheim-Offenheim και μοίρασε συμβολικά δώρα στο Δήμαρχο και στην ομάδα του  Δήμου Ιεράπετρας. Τέλος, ο Δήμαρχος Jean-Charles Lambert και ο Πρόεδρος της Ένωσης «Αλσατία- Κρήτη» ξενάγησαν την ομάδα του Δήμου Ιεράπετρας στο γειτονικό Στρασβούργο και στα κτίρια των οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο της κοινότητας Stutzheim-Offenheim, το Δήμαρχο επί τιμής του Stutzheim-Offenheim, τον πρόεδρο της Ένωσης «Αλσατία-Κρήτη», όλους και όλες τους κατοίκους της κοινότητας για την άριστη φιλοξενία και την αγάπη τους για την ελληνική γλώσσα και την Κρήτη.