Search Results:

November 18, 2014

Συνεδρίαση Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» Ιεράπετρας στις 20.11.2014

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ «Περιβάλλον Ιεράπετρας» 20 Νοεμβρίου 2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00. Πίνακας με τα τέσσερα θέματα προς συζήτηση.

Έγκριση προϋπολογισμού και άλλα σημαντικά θέματα στο Δ.Σ της Ιεράπετρας

«....Η έγκριση προϋπολογισμού του δήμου και των νομικών προσώπων, η έκδοση ψηφίσματος για τη στήριξη των αιτημάτων των σχολείων, καθώς επίσης και η έκδοση ψηφίσματος με αφορμή την. ..» (ακρόαση αρχείου συνεδρίασης - Youtube)

Α.μεΑ. Ιεράπετρας: Πρόγραμμα «Πρακτικές συμβουλές υγιεινής διατροφής»

Τα Μέλη του Συλλόγου Α.μεΑ. Ιεράπετρας (άνω των 18 ετών) που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα «Πρακτικές συμβουλές υγιεινής διατροφής» να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014.

Εσπερίδα : «Προοπτικές ενός βιώσιμου μοντέλου κτηνοτροφίας, στους ορεινούς όγκους»

Σας προσκαλούμε στην εσπερίδα που διοργανώνουμε, στις 22/11/2014, ώρα 16:30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, με θέμα: «Προοπτικές ενός βιώσιμου μοντέλου κτηνοτροφίας, στους ορεινούς όγκους»

Νέα σελίδα για το Γηροκομείο Ιεράπετρας επιδιώκει η Δημοτική Αρχή

«....στόχος είναι να συμβάλουμε στην βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης. Είμαστε γνώστες των προβλημάτων, των αδυναμιών και των ελλείψεων και μέριμνά μας είναι, αφού προχωρήσουμε στη νομιμοποίηση....»

Ενημέρωση για τις Τρίτεκνες Οικογένειες στον Μακρύ Γιαλό – Τετάρτη 19.11.2014

«...την Τετάρτη 19.11.2014 στις 6:00 μ.μ στο χώρο που στεγάζονται οι υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού, θα γίνει ενημέρωση από εκπροσώπους του Συλλόγου Τριτέκνων Ιεράπετρας για τα οφέλη των τρίτεκνων οικογενειών....»

Συζήτηση με επίκεντρο τα μαθηματικά στο δήμο Ιεράπετρας

«....Η Μαθηματική Εταιρεία είναι γνωστή σε όλους μας εδώ και πολλά χρόνια μέσα από τους διαγωνισμούς και τις δράσεις της. Όλες οι προτάσεις που έγιναν και συζητήθηκαν είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες...»

ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. : Προσφορές για «Συντήρηση Μηχανημάτων Κλιματισμού»

Το ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας θα προχωρήσει σε «Συντήρηση Μηχανημάτων Κλιματισμού», προϋπολογισθείσας συνολικής δαπάνης 1.998,75€. Προσφορές γίνονται δεκτές μέχρι και την 21 Νοεμβρίου 2014