Search Results:

March 4, 2015

Δεν θα επιτρέψουμε να κλείσει το ΙΚΑ δηλώνει ο δήμαρχος Ιεράπετρας

Επίσκεψη στο υποκατάστημα ΙΚΑ της Ιεράπετρας πραγματοποίησε την Τρίτη 3 Μαρτίου ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για τη λειτουργία του υποκαταστήματος ΙΚΑ στην πόλη της Ιεράπετρας.

Ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Προληπτικό Πρόγραμμα Ψυχικής Ανθεκτικότητας Παιδιών: ο Ρόλος των Γονέων και του Σχολείου»

Ενημερωτική εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας με θέμα «Προληπτικό Πρόγραμμα Ψυχικής Ανθεκτικότητας Παιδιών (RESCUR): ο Ρόλος των Γονέων και του Σχολείου».

Πρόσκληση για κατάθεση προσφοράς για τις Ενέργειες της δράσης «Δημοσιότητα – Ευαισθητοποίηση»

Προσφορές για την Προμήθεια «καφέδες –νερά - αναψυκτικά» (για τις Ενέργειες της δράσης «Δημοσιότητα – Ευαισθητοποίηση»), συνολικού προϋπολογισμού 400,00 ευρώ μέχρι την 6η Μαρτίου 2015 και ώρα 15:00 μ.μ.

Εσπερίδα με θέμα προτάσεις και προοπτικές σύγχρονης επιχειρηματικότητας

Εσπερίδα με θέμα προτάσεις και προοπτικές σύγχρονης επιχειρηματικότητας μέσα από το πρόγραμμα «Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης Δήμων Ιεράπετρας και Σητείας» - Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015. Αναλυτικά το πρόγραμμα κλπ