Search Results:

March 16, 2015

Διακοπή της υδροδότησης από τις 8:00 πμ έως τις 14:00 στη δυτική πλευρά της πόλης της Ιεράπετρας

Από την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί διακοπή της υδροδότησης από τις 8:00 πμ έως τις 14:00 στη δυτική πλευρά της πόλης της Ιεράπετρας....

Εσπερίδα με θέμα Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός – Τετάρτη 18.03.2015 και ώρα 19:00

«...Η εσπερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές και υλοποιείται σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Σκοπός της επιμορφωτικής δράσης είναι μέσα από την σωστή ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών να ευαισθητοποιηθεί....»

Τα προβλήματα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας εξέθεσε στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας ο δήμαρχος Ιεράπετρας

Τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Ιεράπετρας εξέθεσε ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθό το Σάββατο 14 Μαρτίου, κατά την επίσκεψη του Υπουργού

Τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές δωρεά από τον Εμπορικό Σύλλογο σε σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας

«...Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης μας και ιδιαιτέρως στον πρόεδρο κ. Παπαϊωάννου για αυτή την ιδιαίτερη κίνηση να υποστηρίξει παιδιά και εκπαιδευτικές μονάδες σε μια εποχή τεχνολογικής προόδου.....»

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου για τη μνήμη του διακεκριμένου σεισμολόγου Γιώργου Σταυρακάκη

«Ο Γιώργος Σταυρακάκης υπήρξε ένας σπουδαίος επιστήμονας διεθνούς φήμης με αξιόλογο έργο στον τομέα της σεισμολογίας. Υπηρέτησε επί πολλά συναπτά έτη το χώρο της σεισμολογίας, ξεκινώντας τη σταδιοδρομία του .....»

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιεράπετρας στις 17.03.2015

Πρόσκληση για δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιεράπετρας, την την 17 του μηνός Μαρτίου έτους 2015, ημέρα Tρίτη και ώρα 8.30 πμ . Πίνακας των επτά (07) θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.