Search Results:

September 11, 2015

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ο εορτασμός της 72ης επετείου του Ολοκαυτώματος των Δυτικών Χωριών του Δήμου Ιεράπετρας

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ο εορτασμός της 72ης επετείου του Ολοκαυτώματος των Δυτικών Χωριών του Δήμου Ιεράπετρας - Αναλυτικά το πρόγραμμα εορτασμού κλπ

Απαγορεύεται η έκδοση οικοδομικών αδειών – Οδικό τμήμα Παχειά Άμμος – Ιεράπετρα

«Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. ΔΜΕΟ/οικ/0673/14-2-2014(ΑΔΑ ΒΙΚΥ1-ΘΡΘ) δημοσιευμένη στο ΦΕΚ 63/ΑΑΠ/26-2-2014 απαγορεύεται η έκδοση οικοδομικών αδειών στη ζώνη διέλευσης του έργου για μια τετραετία...»

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 14.09.2015

«...Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα (Δημοκρατίας 31 αίθουσα συνεδριάσεων Δημ. συμβουλίου) την 14η του μηνός Σεπτεμβρίου έτους 2015, ημέρα Δευτέρα ...»

Μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για έναρξη σχολικής χρονιάς

«Ο Δήμος Ιεράπετρας και εγώ προσωπικά είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, ώστε μέσα από τη διαρκή συνεργασία πολιτείας, γονέων, εκπαιδευτικής κοινότητας και μαθητών να δώσουμε στο εκπαιδευτικό μας σύστημα τη νέα δυναμική που χρειάζεται.»

Αρκετές ήταν οι παρεμβάσεις που έγιναν στα σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας κατά την καλοκαιρινή περίοδο – Έτοιμα τα σχολεία εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς

«Παρά τις δυσκολίες της περιόδου με σωστή διαχείριση των υπαρχόντων οικονομικών πόρων καταφέραμε να προγραμματίσουμε και να κάνουμε αρκετές παρεμβάσεις και στα 44 σχολικά κτίρια του Δήμου Ιεράπετρας...»