Search Results:

July 10, 2017

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας και προέδρου Τ.Κ. Ανατολής: Στόχος η άμεση αποκατάσταση των ζημιών που άφησε πίσω της η πυρκαγιά της 7ης Ιουλίου

Οι ζημιές που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά της 7ης Ιουλίου στην Τοπική Κοινότητα Ανατολής και ο προγραμματισμός για την αποκατάστασή τους απασχόλησε ιδιαίτερα τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ιεράπετρας τη Δευτέρα 10 Ιουλίου.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που έπληξε την Τοπική Κοινότητα Ανατολής

Τις ευχαριστίες του σε όλους όσους βοήθησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που έπληξε την Τοπική Κοινότητα Ανατολής στις 7 και 8 Ιουλίου 2017 εκφράζει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης σε σχετικό μήνυμά του.

Επαναληπτική Δημοπρασία για την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού (καντίνα Θόλος Καβουσίου)

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει δημόσια, ανοικτή, επαναληπτική προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την καντίνα στο Θόλος Καβουσίου.

Επαναληπτική Δημοπρασία για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει δημόσια, ανοικτή, επαναληπτική προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την παραχώρηση προς τρίτους του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού.

Επαναληπτική Δημοπρασία για τοποθέτηση ομπρελών-ξαπλώστρων στο Θόλος Καβουσίου

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει δημόσια, ανοικτή, επαναληπτική προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για τοποθέτηση ομπρελών-ξαπλώστρων στο Θόλος Καβουσίου.

Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας στις 10.07.2017

Σας προσκαλώ να προσέλθετε σε δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας που θα γίνει τη Δευτέρα 10.07.2017 και ώρα 13.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο «Μελίνα Μερκούρη».

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 10.07.2017

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην μικρή αίθουσα στον 1ο όροφο την 10η του μηνός Ιουλίου έτους 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8.30.

Συνεδρίαση του Δ.Σ της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας στις 11.07.2017

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση στις 11.07.2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30, που θα πραγματοποιηθεί στη μικρή αίθουσα συνεδριάσεων δίπλα στην αίθουσα θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη» στον 1ο όροφο.

Πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας στις 12.07.2017

Σας προσκαλούμε, στις 12 Ιουλίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30 μ.μ., σε τακτική, συνεδρίαση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.