Search Results:

November 29, 2017

Ξεκινάει μια έκτακτη εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2017

Aνακοινώνεται ότι την Πέμπτη 29-11-2017 λόγω των καιρικών συνθηκών θα ξεκινήσει μια έκτακτη εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2017.

Παρεμβάσεις και νέες δομές στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού

Η εξέλιξη έργων που υλοποιούνται στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού, η λειτουργία εκπαιδευτικών δομών και ο προγραμματισμός δράσεων εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων συζητήθηκαν διεξοδικά σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού.

Θερμά συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας για την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας

Μια συλλογική προσπάθεια του Δήμου Ιεράπετρας, φορέων και συλλόγων της πόλης ολοκληρώθηκε με επιτυχία, μαρτυρώντας για άλλη μια φορά τη δύναμη και την αξία της εθελοντικής προσφοράς.

Ξεκινάει η Ομάδα Γονέων από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου

Από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι πρόκειται να ξεκινήσει την τρέχουσα περίοδο η λειτουργία Ομάδας Γονέων.

Εκδήλωση Κέντρου Κοινότητας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ιεράπετρας σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 5:30 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών.