Search Results:

August 16, 2018

Ευχαριστήριο του Ν.Π.Δ.Δ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» Δήμου Ιεράπετρας

Το Ν.Π.Δ.Δ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» Δήμου Ιεράπετρας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά για την προσφορά τους και τις υπηρεσίες που προσέφεραν αφιλοκερδώς για την πραγματοποίηση των εθελοντικών περιβαλλοντικών δράσεων.

DAGIPOLI DANCE Co «ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ – THE TREE» 18 Αυγούστου, 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

Τα δέντρα…. Ιεροκήρυκες της σιωπής… Το σώμα του δέντρου. Στον κορμό του χαραγμένα χίλια δαχτυλίδια, σημάδια ιερά.

Εργασίες στην παλιά πόλη της Ιεράπετρας -205.000€ για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του Καλέ

Υπογράφηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Ιεράπετρας η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Ενετικού Φρουρίου Ιεράπετρας» μεταξύ του Δημάρχου κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας.

Ευχαριστήριο του Δημάρχου Ιεράπετρας στον κ. Εμμ. Παπαδάκη για τη δωρεά αγροτικού ακινήτου στον Δήμο

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ευχαριστεί τον κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη για την ευγενική προσφορά στον Δήμο αγροτικού ακινήτου που συνορεύει με το ακίνητο της μνημειακής Ελιάς.

Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 17.08.2018

Σας προσκαλώ να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα γίνει στις 17.08.2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.30 στην μικρή αίθουσα (δίπλα από το γραφείο Δημάρχου) στον 3ο όροφο του κτιρίου «Μελίνα Μερκούρη».

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 17.08.2018

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην μικρή αίθουσα (δίπλα από το γραφείο Δημάρχου) στον 3ο όροφο την 17η του μηνός Αυγούστου έτους 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 8.30.