Search Results:

December 4, 2018

Διακήρυξη Διαγωνισμού για την «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού» και για την «Αντικατάσταση Δημοτικού φωτισμού Ιεράπετρας»

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει Ανοικτό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού» και για την «Αντικατάσταση Δημοτικού φωτισμού Ιεράπετρας».

Ξεκινάει το Κτηματολόγιο στην περιοχή της Ιεράπετρας

Την Παρασκευή 07-12-2018 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση σχετικά με τις διαδικασίες υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τη σύνταξη του κτηματολογίου στην περιοχή μας.

Διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Ιεράπετρας, ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου – Έργα 4.000.000€ στον Δήμο Ιεράπετρας από αρχές Νοέμβρη

Η συστηματικότητα και η μεθοδικότητα της δουλειάς των υπηρεσιών στον Δήμο Ιεράπετρας οδήγησε και αυτή τη φορά πλήθος σημαντικών έργων να δρομολογηθούν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην Τ.Κ. Γδοχίων

Την τοπική κοινότητα Γδοχίων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γδοχίων κ. Γιάννη Δασκαλάκη και κατοίκους της περιοχής.