Search Results:

October 30, 2019

Εποχική γρίπη 2019-2020 και αντιγριπικός εμβολιασμός

Το Γραφείο Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας, ενόψει της χειμερινής περιόδου, ενημερώνει τους δημότες για την εποχική γρίπη και την αναγκαιότητα του αντιγριπικού εμβολιασμού.

Με επιτυχία τα «ΙΘ Νεστόρεια» στο Δήμο Ιεράπετρας

Η πλέον καταξιωμένη αθλητική διοργάνωση «Νεστόρεια» που διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης & Σητείας σε συνεργασία με το Δήμο Ιεράπετρας και τον Γυμναστικό Σύλλογο «Λιβυκός» προς τιμήν του Αγίου Νέστορος, προστάτη των αθλητών, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για ακόμα μια φορά στην πόλη της Ιεράπετρας.

Διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Ιεράπετρας, ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή οπωροκηπευτικών και ειδών (πατάτες, κρεμμύδια, ντομάτες, αγγούρια) στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Έτοιμη η δεξαμενή στο Σελάκανο

Το Σελάκανο της Κοινότητας Χριστού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη προκειμένου να βρεθεί στη θέση Τυροκέλι όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής της νέας δεξαμενής ύδρευσης.

Ευχαριστήριο του Δημάρχου Ιεράπετρας για το 9o φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ιεράπετρας

Με απόλυτη επιτυχία έπεσε και φέτος η αυλαία για το ένατο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ιεράπετρας. Ενός φεστιβάλ που στηρίχθηκε και αγκαλιάστηκε θερμά και έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για τον Δήμο Ιεράπετρας.