Search Results:

October 8, 2020

Υπογραφή σύμβασης για την αναβάθμιση Κοιμητηρίων του Δήμου Ιεράπετρας

Υπεγράφη στον Δήμο Ιεράπετρας, μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του αναδόχου εργολάβου, σύμβαση για το έργο «Βελτίωση υποδομών κοιμητηρίων Δήμου Ιεράπετρας», προϋπολογισμού 32.800€.

Σίτιση Μαθητών Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου

Παρακαλούμε για την υποβολή της προσφοράς σας, για τη προμήθεια που αφορά στη «Σίτιση Μαθητών Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου», με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη, μόνο βάσει τιμής, προσφορά.

Πρόσληψη τριών (3) ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας έως 8 μηνών, για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους περιόδου 2020-2021

Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, τριών (3) ατόμων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2020-2021.

Μοναδα Διαχειρισης και Κομποστοποιησης Βιοαποβλητων: Υπεγραφη Συμβαση Συμβουλου Τεχνικης Υποστηριξης

Τα Γραφεία της Ένωσης Οικονομικών Φορέων ΕΠΕΜ Α.Ε.-ΕΠΕΜ ENGINEERING Α.E. στην Αθήνα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου συναντήθηκε με την Εκπρόσωπο της Ένωσης, κα. Άννα Καρκαζή και τον Συντονιστή του έργου, κ. Ανδρέα Μέτζη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, ο Συντονιστής Δημήτρης Μιχελάρος και το Προσωπικό της Δομής ευχαριστούν από καρδιάς τα Βιβλιοπωλεία για την έμπρακτη προσφορά τους στη Δομή του Κοινωνικό Παντοπωλείο με χορηγίες και δωρεές σε σχολικές τσάντες και σχολικά είδη : Πάπυρος-Ορφανουδάκης Κωνσταντίνος. Σαρειδάκης Γεώργιος και Υιός Ο.Ε. Φωτογραφή- Σερεμέτης Απόστολος. και τους πολίτες-Φορείς -Συλλόγους: Την Γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου και τα μέλη της για τη δράση που διοργάνωσαν και τους Βαγγέλα Ιωάννα, Βολυράκη Δέσποινα, Γερολυμάκη Κυριακή, Πάγκαλο Μπάμπη, Πιτροπάκη Σοφία, Πυθαρούλη Αντώνη, Ρουσάκη Κων/νο, Τζωρτζάκη Ελένη, Χλουβεράκη Καλλιόπη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟ κ. ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗ

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιου Καλαντζάκη και του Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχου Λ.Σ. κ. Ιωάννη Παπαδάκη, ο κ. Παπαδάκης παρέδωσε στον Δήμαρχο ένα αναμνηστικό δώρο από τον Αντιπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού της Φρεγάτας «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ», κ. Ιωάννη Κουτσουράκη, το οποίο προσέφερε ως κίνηση ευχαριστίας προς όλους τους δημότες της Ιεράπετρας για την φιλοξενία που τους επεφύλαξαν στο διάστημα της παραμονής τους στη θάλασσα της Ιεράπετρας και την οποία θέλησε να εκφράσει συμβολικά στο πρόσωπο του Δημάρχου.

«Πρόσκληση σε Δ.Σ.» του ΝΠΔΔ «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση, στις 12 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων που βρίσκεται δίπλα στην αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ

Με τον Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Ιωάννη Παπαδάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρουσία του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», κ. Γεώργιου Ασπραδάκη.