Search Results:

July 26, 2021

Παραδόθηκε το νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στα Φέρμα μήκους 1.800m

Στα Φέρμα βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Μακρύ Γιαλού, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, τον πρώην Αντιδήμαρχο, κ. Εμμανουήλ Γεωργαλάκη, την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, κα Μαρία Σακαδάκη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας του Αγίου Ιωάννη, κ. Εμμανουήλ Κυδωνάκη, όπου παρέδωσαν προς χρήση το νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού που αποτελείται από φωτιστικά τεχνολογίας LED και  δύο νέες παροχές ρεύματος, τα οποία προσφέρουν πλέον πλήρη και άπλετο φωτισμό στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην Κοινότητα Αγίου Στεφάνου. Αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού στον Μακρύ Γιαλό προϋπολογισμού 192.200,00€

Επίσκεψη στην Κοινότητα του Αγίου Στεφάνου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης και οι Αντιδήμαρχοι, Μανόλης Βρυγιωνάκης και Νεκτάριος Παπαδάκης, όπου και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο, κ. Εμμανουήλ Τσαμπανάκη και τους πρώην Προέδρους της Κοινότητας κ.κ. Σταύρο Στεφανάκη και Γεώργιο Στεφανάκη, τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού, κ. Εμμανουήλ Μπαργοδάκη και κατοίκους της Κοινότητας.

Ο ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ, Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΣΕΛΕΡΩΝ

Με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλαμαύκας, κ. Κωνσταντίνο Κρασσά και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μεσελέρων, Εμμανουήλ Σκουλούδη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη, όπου και μετέβησαν στις πληγείσες από την πρόσφατη πυρκαγιά περιοχές, προκειμένου να δουν από κοντά τα αποτελέσματα που άφησε πίσω της η φωτιά.