Search Results:

July 29, 2021

Ολοκληρώσαμε τις εργασίες στην «οικία του Ναπολέοντα» και στην Αρχαιολογική Συλλογή

Προγραμματισμένη επίσκεψη στον Δήμο της Ιεράπετρας πραγματοποίησε η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου, κα. Χρύσα Σοφιανού, όπου και  συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, με τον Αντιδήμαρχο  Τεχνικών Υπηρεσιών Έργων και Μελετών, κ. Γεώργιο Ασπραδάκη και την Αρχιτέκτονα και Ειδική Συνεργάτη, κα Νίκη Σαμπροβαλάκη, προκειμένου να συζητήσουν και να αλληλοενημερωθούν για την πορεία των έργων αρχαιολογικού ενδιαφέροντος στον Δήμο της Ιεράπετρας.

 ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (INSTAP) Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Το Ινστιτούτο Αιγαιακής Προϊστορίας-Κέντρο Μελέτης Ανατολικής Κρήτης στην Παχειά Άμμο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, μαζί με την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου, κα. Χρύσα Σοφιανού.

Παρουσίαση 4ης Φάσης Σχεδίου Πόλης που αφορά τους οικισμούς Μακρύ Γιαλού, Κουτσουρά και Ανάληψη

Τη Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου του Κουτσουρά παρουσίαση του Σχεδίου Πόλης για τους οικισμούς Μακρύ Γιαλού, Κουτσουρά και Ανάληψης, από τον Μελετητή, κ. Παντελή Αμπαριώτη. Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου Ιεράπετρας, Φορείς και ο Δήμος Σητείας.