Search Results:

September 17, 2021

Πρόσκληση για Συμβούλιο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας

Σας προσκαλούμε, στις 20 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00π.μ. σε διά περιφοράς συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας» για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:

Πρόσκληση για Συμβούλιο ΔΕΠ

Σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς  συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας  που θα γίνει τη  Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021  και ώρα 12.00π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετρας στις 20/09/2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :
Σας προσκαλούμε στις  22 Σεπτεμβρίου  2021, ημέρα Τετάρτη  και ώρα  15:00 σε τακτική συνεδρίαση, με τηλεδιάσκεψη, για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ  ΣΤΗΝ AGROEXPO IΕΡΑΠΕΤΡΑ 2021

Για τέταρτη φορά η AgroExpo διοργανώνεται στην Ιεράπετρα με στόχο την ανάδειξη και την προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων πρακτικών και σύγχρονων τεχνολογιών στον πρωτογενή τομέα, τη προβολή και τη στήριξη της συνεργασίας των αγροτικών επιχειρήσεων.

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείο στο Βιβλιοπωλείο Πάπυρος

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, ο Συντονιστής Δημήτριος Μιχελάρος και το Προσωπικό της Δομής,  ευχαριστούν από καρδιάς την Διεύθυνση και το προσωπικό του βιβλιοπωλείου-Πάπυρος- που κάθε χρόνο τέτοια εποχή στέκεται δίπλα μας αλλά και φέτος ιδιαίτερα  για την γενναιόδωρη χρηματική προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο .