Search Results:

September 29, 2021

Αιτήσεις Συμμετοχής στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Ιεράπετρας

Από το ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι μετά και την οριστική επιλογή του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Ιεράπετρας για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτη» Άξονας 5 «Προώθηση της Κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας» που συγχρηματοδοτείται από το  Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και κατόπιν κενώσεως μια (1) θέσης στη Δομή

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΥΨΟΥΣ 1,8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ

Τα τελευταία χρόνια η Δημοτική Ενότητα και το αλιευτικό καταφύγιο του Μακρύ Γιαλού λόγω και της γεωγραφικής του θέσης παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη εξυπηρετώντας μεγάλο αριθμό επαγγελματιών και ερασιτεχνών αλιέων πολλοί από τους οποίους έρχονται από όμορους δήμους, γεγονός που δημιουργεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην περιοχή.
Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου, κ. Γεώργιου Ασπραδάκη, σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.),προϋπολογισμού 39.680,00 €.Το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ)

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ»

Το Δημαρχείο της Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, παρουσία των Αντιδημάρχων κ. Γεωργίου Ασπραδάκη, κας Χρύσας Χατζημαρκάκη, κ. Νεκτάριου Παπαδάκη, κας Μαρίας Ρουμελιωτάκη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ευάγγελου Μπινιχάκη, του Δημοτικού Συμβούλου, κ. Αντρέα Παπαδοπετράκη κ.α.