Search Results:

July 19, 2022

Αντικατάσταση αγωγού μεταφοράς νερού από πηγές Σαρακίνας, Δήμου Ιεράπετρας (Υποέργο 1 της πράξης: Υποδομές ύδρευσης στο Δήμο Ιεράπετρας)

Ο Δήμος Ιεράπετρας προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Αντικατάσταση αγωγού μεταφοράς νερού από πηγές Σαρακίνας, Δήμου Ιεράπετρας (Υποέργο 1 της πράξης: Υποδομές ύδρευσης στο Δήμο Ιεράπετρας)» με προϋπολογισμό €2850000,00 (χωρίς ΦΠΑ).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Ιεράπετρας σε συνεργασία με το Πρόγραμμα HELIOS που υλοποιείται από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, σας προσκαλούν σε συνάντηση εργασίας με θέμα:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΝΙΚΗΤΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Με το νεοεκλεγέν Συμβούλιο του ΤΟΕΒ Κουτσουρά και τον Πρόεδρο, κ. Νικήτα Παπαδάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη, όπου συζήτησαν για τις προτεραιότητες και τα νέα έργα που σχεδιάζει το νέο Συμβούλιο για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα της περιοχής, καθώς επίσης και για την πορεία υλοποίησης της λιμνοδεξαμενής στη θέση Τσικαλαριά, για έργα οδοποιίας κ.α.

ΜΕ 2 ΝΕΟΥΣ ΚΛΑΔΟΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ 1 ΝΕΟ ΟΧΗΜΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ 199.000€ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΕ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Για πρώτη φορά δύο μεγάλους κλαδοτεμαχιστές νέας τεχνολογίας, συνολικού ποσού 166.160€, για την ενίσχυση της υπηρεσίας πρασίνου προμηθεύτηκε ο Δήμος Ιεράπετρας, καθώς επίσης και ένα νέο όχημα ΙΧ ποσού 32.860€ που θα εξυπηρετεί καθημερινές ανάγκες της Υπηρεσίας Ύδρευσης Άρδευσης και Αποχέτευσης.

ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Π.Υ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

Τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας, αντιπύραρχο κ. Δημήτρη Καλλιοτζή, επισκέφθηκε στο Γραφείο του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, κ. Νεκτάριο Παπαδάκη,