Search Results:

January 18, 2023

Πρόσκληση για Συμβούλιο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Σας προσκαλούμε, στις 23 Ιανουαρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00π.μ. σε Διά περιφοράς Συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας» για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Πρόσκληση τακτικής Συνεδρίασης Συμβουλίου Κοινότητας Καβουσίου

Σας προσκαλούμε σε τακτική διά ζώσης συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινότητας Καβουσίου, στο γραφείο της Κοινότητας Καβουσίου,  τη Τρίτη  24 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11.00π.μ., για συζήτηση  των παρακάτω θεμάτων:

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ ΓΡΑ ΛΥΓΙΑΣ, ΘΟΛΟΥ, ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ, ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ, ΜΥΡΤΟΥ, ΠΑΧΕΙΑΣ ΑΜΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΜΩΝ

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση της μελέτης που αφορά την οργάνωση των λιμενικών υποδομών του Δήμου Ιεράπετρα η οποία αξιολογεί την υφιστάμενη κατάσταση και σχεδιάζει τα απαιτούμενα λιμενικά έργα και κάθε αναγκαίο στοιχείο για την εξυπηρέτηση της λειτουργικότητας και της ασφάλειας των λιμένων.

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΣΤΗΝ “ΠΛΑΤΗ” ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ»

Ως Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για τη στήριξη και την προστασία του Νοσοκομείου μας και των εργαζομένων του καθώς μας αφορούν ιδιαίτερα τα θέματα που σχετίζονται με την υγεία και την ασφάλεια των δημοτών