Search Results:

January 21, 2023

Πρόσκληση σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετρας στις 24/01/2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης προϋπολογισμού 3ου τριμήνου έτους 2022

Στην Ιεράπετρα, σήμερα, στις 29 Νοεμβρίου του έτους 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00, το Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε σε τακτική, συνεδρίαση, ύστερα από τη με αριθμό πρωτ.14533./24-11-2022 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου και γνωστοποιήθηκε στους Δημοτικούς Συμβούλους, στους Προέδρους των Κοινοτήτων, καθώς και στον κ. Δήμαρχο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010.

ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – 257.836€ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας σύμβαση για τον εξοπλισμό του Γηροκομείου Ιεράπετρας στο πλήρως ανακαινισμένο κτίριο που πρόκειται να λειτουργήσει.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΡΟΥΧΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

   Ο Δήμος Ιεράπετρας στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων, ανακύκλωσης και βιώσιμης ανάπτυξης, έχει ενταχθεί από το 2021 στο δίκτυο ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης της εταιρείας RECYCOM.

Ο ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΜΑΝOΛΗΣ ΤΖΑΒΛΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με απόφασή του ορίζει ως Σύμβουλο αρμόδιο για την οργάνωση και τη λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, τον Κλασσικό Φιλόλογο Καθηγητή, κ. Εμμανουήλ Τζάβλα.