Search Results:

March 10, 2023

Ο Δήμος Ιεράπετρας σε διαρκή ετοιμότητα – Άσκηση σεισμού στο Δημαρχείο Ιεράπετρας

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η άσκηση σεισμού με την ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ Λασίθι 2023» που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο κτίριο του Δημαρχείου Ιεράπετρας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας.

Πρόσκληση για Συμβούλιο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας

Σας προσκαλούμε, 14 Μαρτίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00π.μ. σε Διά περιφοράς Συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας» για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Πρόσκληση σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετρας στις 14/03/2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

Κλείσιμο Βουζουνεράκιου Σταδίου λόγω ψεκασμού

Από το Τμήμα Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας, γίνεται ενημέρωση ότι  το Δημοτικό στάδιο Πέτρος Βουζουνεράκης

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείο για το μήνα  Φεβρουάριο

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, ο Συντονιστής Δημήτριος Μιχελάρος και το Προσωπικό της Δομής,  ευχαριστούν θερμά τις επιχειρήσεις, τους συλλόγους, τους φορείς και τους πολίτες που ενίσχυσαν και στήριξαν με τις προσφορές τους, το μήνα Φεβρουάριο, το κοινωνικό έργο που καθημερινά επιτελεί. Συγκεκριμένα: