Διακήρυξη Δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Κ.Α.Π.Η. της Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη έξι (6) ατόμων ,  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει δημότες και επισκέπτες ότι το Δημοτικό Κατάστημα στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού
Τις εκδηλώσεις μνήμης για την 81η  επέτειο του Ολοκαυτώματος και της καταστροφής των χωριών της Βιάννου
Εκδήλωση τιμής και μνήμης για την 81η   επέτειο του ολοκαυτώματος των Δυτικών Χωριών της Ιεράπετρας
Aποτελέσματα ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ νερού ύδρευσης.

Διακήρυξη Δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Κ.Α.Π.Η. της Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού

ethnosimo-nomarxias

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                    ΑΔΑ:6ΠΣΖΟΛΖΖ-3Ζ6
ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ                                                                                                               Ιεράπετρα: 28 / 2 / 2018
MUNICIPALITY OF IERAPETRA                                                                                                          Αριθμ. Πρωτ.: 453
Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Ταχ. Δ/νση: Δημοκρατίας 31, 2ος όροφος
Ταχ. Κώδ.: 72200
ΤΗΛ.: 2842340389
ΦΑΧ: 28420 25922
Πληροφορίες: Α. Πλουσάκη
Ε-mail: koinopolitia@ierapetra.gov.gr

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Προκηρύσσει

[dropcap]Δ[/dropcap]ημόσιο φανερό προφορικό μειοδοτικό διαγωνισμό για τη μίσθωση ακινήτου που θα στεγάσει το Κ.Α.Π.Η. στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού και δη στην περιοχή του «Κουτσουρά» στον Δήμο Ιεράπετρας και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης.

Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται εντός των ορίων της ευρύτερης περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού του Δήμου Ιεράπετρας και δη στην περιοχή του «Κουτσουρά», να είναι ελάχιστης συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. και μέγιστης 120 τ.μ. εκτεινόμενη σε ισόγειο κτιρίου και να διαθέτει εξωτερικούς χώρους εμβαδού από 40 έως 80 τ.μ με προσβασιμότητα για Α.με.Α.

Οι προσφορές ενδιαφέροντος αποστέλλονται στα γραφεία του ΝΠΔΔ, στη διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω, και παραδίδονται στη συνέχεια στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, η οποία με επιτόπια έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντασσομένης σχετικής εκθέσεως, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου τινός αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να μελετήσουν την με αρ. πρωτ. 441 / 27-2-2018 (ΑΔΑ: 635ΧΟΛΖΖ-5Λ6) αναλυτική διακήρυξη που μπορούν να προμηθευτούν και από τα γραφεία του ΝΠΔΔ: Δημοκρατίας 31, 2ος όροφος, Ιεράπετρα, ΤΚ 72200. Τηλέφωνα πληροφοριών: 2842340380, 2842340381, 2842340391.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Γεωργαλάκης Εμμανουήλ

[wpdm_package id=’26425′]