Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην Τ.Κ. Γδοχίων

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη έξι (6) ατόμων ,  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει δημότες και επισκέπτες ότι το Δημοτικό Κατάστημα στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού
Τις εκδηλώσεις μνήμης για την 81η  επέτειο του Ολοκαυτώματος και της καταστροφής των χωριών της Βιάννου
Εκδήλωση τιμής και μνήμης για την 81η   επέτειο του ολοκαυτώματος των Δυτικών Χωριών της Ιεράπετρας
Aποτελέσματα ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ νερού ύδρευσης.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην Τ.Κ. Γδοχίων

Ιεράπετρα 03.12.2018

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην Τ.Κ. Γδοχίων

[dropcap]Τ[/dropcap]ην τοπική κοινότητα Γδοχίων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους, κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη και κ. Πέτρο Μαστοράκη και τον εργοδηγό του Δήμου, κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας  Γδοχίων κ. Γιάννη Δασκαλάκη και κατοίκους της περιοχής.

Επιπλέον, ο κ. Καλαντζάκης επισκέφτηκε τη συνοικία «Βάτο» και συγκεκριμένα το δρόμο του Καλλικοβρέχτη, ένα σημαντικό δρόμο που ενώνει το δήμο Βιάννου με το δήμο της Ιεράπετρας, όπου υπήρχαν πολλά προβλήματα λόγω κατολισθήσεων.

kalantzakis-erga-gdoxia

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Μετά την τσιμεντόστρωση στο «Βάτο» στο δρόμο του Καλλικοβρέχτη, την τοποθέτηση αγωγού στην αποχέτευση Γδοχίων, τις εργασίες στο κτίριο που στεγάζεται η τοπική κοινότητα, τη συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας, την ωρίμανση της μελέτης για το δρόμο από τα Γδόχια στο «Βάτο» και την πρόσφατη έγκαιρη παρέμβασή μας για την αποκατάσταση της προσβασιμότητας στον δρόμο στον Καλλικοβρέχτη παρεμβαίνουμε για ακόμα μία φορά στην τοπική κοινότητα Γδοχίων ολοκληρώνοντας ένα έργο ύδρευσης που λύνει  σημαντικά προβλήματα της τοπικής κοινότητας και της ευρύτερης περιοχής και αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων εδώ και πολλά χρόνια.

Συνεχίζουμε τη συνεργασία με τον κ. Δασκαλάκη στην κοινή προσπάθεια άμεσων παρεμβάσεων και υλοποίησης έργων προς εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής των Γδοχίων.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας