Γιορτή Τουρισμού

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας σας ενημερώνει ότι την  27η  Σεπτεμβρίου 2024 ημέρα Παρασκευή
Σας προσκαλούμε στις 30 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 σε τακτική συνεδρίαση,
Μαθητές από  το  " Γυμνάσιο του Λόεκαμπ" στο Μαρλ της Γερμανίας και από το 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας
Ο Δήμος Ιεράπετρας σας προσκαλεί στη Γιορτή Τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ανατολής,

Γιορτή Τουρισμού

Ο Δήμος Ιεράπετρας σας προσκαλεί στη Γιορτή Τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 στο ενετικό Φρούριο Καλέ στις 19.30 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης με τον Δήμο Ιεράπετρας μαζί με τον Νέο Πολιτιστικό Σύλλογο, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Νοτιοανατολικής Κρήτης και το Σωματείο Καφεστίασης Ιεράπετρας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και χορό. Επίσης παρουσίαση κρητικών γεύσεων και προϊόντων. Όσοι επιθυμούν να γευτούν τα νόστιμα φαγητά και εδέσματα που θα ετοιμάσουν ξενοδοχεία, σύλλογοι, καταστήματα καφέ εστίασης θα πρέπει να προμηθευτούν το αντίστοιχο κουπόνι.

Επιπλέον στο πλαίσιο της Γιορτής Τουρισμού την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθούν περιπατητικές διαδρομές. Επιλέξτε τη διαδρομή που σας ενδιαφέρει, δηλώστε συμμετοχή και ελάτε να γνωρίσουμε και να απολαύσουμε τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6947206661 και στο email:  petasis2@gmail.com>