Τελετή Βράβευσης των διακριθέντων μαθητών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία στο Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη έξι (6) ατόμων ,  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει δημότες και επισκέπτες ότι το Δημοτικό Κατάστημα στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού
Τις εκδηλώσεις μνήμης για την 81η  επέτειο του Ολοκαυτώματος και της καταστροφής των χωριών της Βιάννου
Εκδήλωση τιμής και μνήμης για την 81η   επέτειο του ολοκαυτώματος των Δυτικών Χωριών της Ιεράπετρας
Aποτελέσματα ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ νερού ύδρευσης.

Τελετή Βράβευσης των διακριθέντων μαθητών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία στο Δήμο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 12.6.2015

Τελετή Βράβευσης των διακριθέντων  μαθητών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία στο Δήμο Ιεράπετρας

Στην  πόλη της Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου η τελετή βράβευσης των μαθητών του νομού Λασιθίου που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους στους πανελλήνιους μαθηματικούς διαγωνισμούς.

Η ιδιαίτερη αυτή τιμητική εκδήλωση που στην ουσία αποτελεί την ετήσια γιορτή των μαθηματικών στον νομό μας διοργανώνεται από το παράρτημα της Μαθηματικής Εταιρείας Λασιθίου και θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη» στις 7:00 μ.μ. το Σάββατο 13 Ιουνίου, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους να μετέχουν στην ετήσια γιορτή των μαθηματικών.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του, ο επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Στέφανος Τραχανάς, ο οποίος θα είναι και ο κεντρικός ομιλητής της βραδιάς.

Συνολικά θα βραβευτούν 70 μαθητές από το νομό Λασιθίου όλων των βαθμίδων, Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων οι οποίοι έλαβαν διακρίσεις στους μαθηματικούς διαγωνισμούς κατά το σχολικό έτος 2014 – 2015.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς το κοινό και αποτελεί μια ευκαιρία να επιβραβευτούν όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν στις ιδιαίτερες αυτές δοκιμασίες, δίνοντάς τους κίνητρα για ανάλογες συμμετοχές.