Τελετή Βράβευσης των διακριθέντων μαθητών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία στο Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Τελετή Βράβευσης των διακριθέντων μαθητών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία στο Δήμο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 12.6.2015

Τελετή Βράβευσης των διακριθέντων  μαθητών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία στο Δήμο Ιεράπετρας

Στην  πόλη της Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου η τελετή βράβευσης των μαθητών του νομού Λασιθίου που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους στους πανελλήνιους μαθηματικούς διαγωνισμούς.

Η ιδιαίτερη αυτή τιμητική εκδήλωση που στην ουσία αποτελεί την ετήσια γιορτή των μαθηματικών στον νομό μας διοργανώνεται από το παράρτημα της Μαθηματικής Εταιρείας Λασιθίου και θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη» στις 7:00 μ.μ. το Σάββατο 13 Ιουνίου, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους να μετέχουν στην ετήσια γιορτή των μαθηματικών.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του, ο επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Στέφανος Τραχανάς, ο οποίος θα είναι και ο κεντρικός ομιλητής της βραδιάς.

Συνολικά θα βραβευτούν 70 μαθητές από το νομό Λασιθίου όλων των βαθμίδων, Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων οι οποίοι έλαβαν διακρίσεις στους μαθηματικούς διαγωνισμούς κατά το σχολικό έτος 2014 – 2015.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς το κοινό και αποτελεί μια ευκαιρία να επιβραβευτούν όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν στις ιδιαίτερες αυτές δοκιμασίες, δίνοντάς τους κίνητρα για ανάλογες συμμετοχές.