ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Η Ιεράπετρα εντάχθηκε  πλέον και επίσημα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ναπολεόντειων Πόλεων ως το τεσσαρακοστό έβδομο
Σε λίγες μέρες θα χτυπήσει το κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας
Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παράσταση: "Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες"
Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Ιεράπετρας

Ιδιαίτερης σημασίας η σημερινή μέρα για την Ιεράπετρα καθώς το απόγευμα, σε ειδική τελετή, υπογράφεται το πρωτόκολλο ένταξης της πόλης, στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ναπολεόντειων Πόλεων. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο ιδρυτής και επίτιμος  πρόεδρος της Ομοσπονδίας και εξ αίματος συγγενής του Μεγάλου Ναπολέοντα κ. Κάρολος Βοναπάρτης,  ο οποίος  μαζί με τον […]

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                                                           

Ταχ.Δ/νση: Δημοκρατίας 31

Ταχ.Κώδικας: 72200 Ιεράπετρα

Πληροφορίες: Τσικαλουδάκη Θεονύμφη

Τηλέφωνο:          (28423) 40361

E-mail:  n.tsikaloudaki@0448.syzefxis.gov.gr

Ιεράπετρα 22/08/2022

Αριθμ. πρωτ. 10213

                                                       ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

ΠΡΟΣ

Τακτικά Μέλη

Χατζημαρκάκη Χρυσούλα

Ασπραδάκη Γεώργιο

Βρυγιωνάκη Εμμανουήλ

Μαστοράκη  Πέτρο

Κουγιουμουτζάκη Γεώργιο

Πανταζή Αργύρη

 

 

Αναπληρωματικά μέλη

Αστροπεκάκη Κων/νο

Μπινιχάκη   Ευάγγελο

Πετρά  Αντώνιο

 

 

Σε περίπτωση απουσίας σας παρακαλώ να ενημερώστε τον αναπληρωτή σας.

 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

 

Έχοντας υπόψη:

Τις διατάξεις του άρθρο 78 του Ν. 4954/09-7-2022 (ΦΕΚ 136 Α΄) «Λήψη αποφάσεων συλλογικών οργάνων Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού και διοικητικών συμβουλίων εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετρας στις 26/08/2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

1Υποβολή πρότασης με τίτλο: «Υποδομές παροχής και εξοικονόμησης πόσιμου νερού Δήμου Ιεράπετρας» και αποδοχή των  όρων της πρόσκλησης στο πλαίσιο της ΤΑ-01 του Ταμείου Ανάκαμψης, με Αναγνωριστικό 16850, του ΠΥΛΩΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ 1 «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ», ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1.4 «Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας», του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας
2Αποδοχή όρων και προϋποθέσεων έγκρισης για τη λήψη επενδυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Αναβάθμιση ΕΕΛ Ιεράπετρας και επαναχρησιμοποίησης εκροής για άρδευση» ποσού 5.186.167,16€- Αποδοχή χρηματοδότησης και τροποποίηση προϋπολογισμού  (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
3Τροποποίηση προϋπολογισμού που αφορά στην Πράξη «Νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Ιεράπετρας (Κ.Δ.Α.Π. ΜΕ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ)    (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
4Επαύξηση ισχύος της παροχής στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιεράπετρας «Μάρκος Φωνιαδάκης)  (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
5 Έγκριση απόδοσης λογαριασμού για μετατόπιση παροχής φωτισμού στον κόμβο Λασθένους και Παπαγεωργίου Ιεράπετρας   (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
6Έγκριση απόδοσης λογαριασμού για επαύξηση παροχής δημοτικού φωτισμού στον κόμβο Λασθένους και Παπαγεωργίου Ιεράπετρας   (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
7Έγκριση παράτασης απόδοσης λογαριασμού για  μετατόπιση παροχής φωτισμού στο Σταυροχώρι Κουτσουρά Ιεράπετρας  (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
8Έγκριση παράτασης απόδοσης λογαριασμού για επέκταση δημοτικού φωτισμού- χορήγηση νέας παροχής στον κόμβο Καποδίστρια και Μεραμβέλλου Ιεράπετρας   (Εισηγήτρια: Χρύσα Χατζημαρκάκη)
9Έγκριση 1ου Πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού για το έργο: Βελτίωση πρόσβασης στους κοινόχρηστους χώρους του ανατολικού παραλιακού μετώπου Ιεράπετρας. (Εισηγητής: Γεώργιος Ασπραδάκης)

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 

 

Θεοδόσιος Καλαντζάκης