Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, προσκαλεί φίλους και υποστηρικτές να επισκεφτούν
Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, ο Συντονιστής Δημήτριος Μιχελάρος
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας  Δήμου Ιεράπετρας
Από το Τμήμα  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,   και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνουμε

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Έχοντας υπόψη:

α) το άρθρο 184 Ν.4635/2019 (ΦΕΚ 167 Α/30-10-2019),

β) το άρθρο10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης Κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» (ΦΕΚ 55/Α/ 11-03-2020),

γ) την με αρ.18318/13-03-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών προς τους Δήμους της Χώρας.

δ) το άρθρο 67 Ν. 3852/2010 προσαρμοσμένο στις προαναφερόμενες διατάξεις σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετρας στις 27/09/2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

 

1Τροποποίηση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ «Δήμου Ιεράπετρας και Δ.Ε.Υ.Α Σητείας για την Πράξη: «Δίκτυα Αποχέτευσης και Εγκατάσταση επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων των παραλιακών οικισμών Κουτσουρά, Μακρύ Γιαλού Δήμου Ιεράπετρας και Ανάληψης Δήμου Σητείας Π.Ε. Λασιθίου», με Κωδικό ΟΠΣ 5047193 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη 2014-2020».
2Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του Γραφείου Κοινότητας Αγίου Ιωάννη.
3Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ιεράπετρας και του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).» και έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής.
4Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ιεράπετρας, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας και του Δικτύου Πόλεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κυκλική Οικονομία με Δ.Τ. ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ, για την υλοποίηση της πράξης «Μελέτη Ανάπλασης χερσαίας λιμενικής ζώνης Ιεράπετρας»  και έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής.
5Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση οδού Ουρανίας Παπαϊωάνου».
6Έγκριση πρακτικού για την “Προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας εργαζομένων του Δήμου 2021” (έλεγχος δικαιολογητικών κατακύρωσης – κατακύρωση).
7Έγκριση πρακτικού για την “Προμήθεια ανταλλακτικών & ελαστικών οχημάτων & μηχανημάτων έργων Δήμου Ιεράπετρας”(δικαιολογητικών συμμετοχής – τεχνικά χαρακτηριστικά & οικονομικών προσφορών) προσωρινός ανάδοχος.
8Έγκριση πρακτικού για την προμήθεια με τίτλο «Αναβάθμιση στάσεων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Ιεράπετρας» (έλεγχος δικαιολογητικών συμμετοχής – τεχνικών χαρακτηριστικών – οικονομικής προσφοράς), προσωρινός ανάδοχος.
9Άσκηση ιεραρχικής προσφυγής κατά των με αριθμ. 08/2021, 09/2021 και 10/2021 αποφάσεων του Λιμενάρχη Ιεράπετρας για ναυαγοσωστική κάλυψη παραλιών.
10Έγκριση απόδοσης λογαριασμού για την ηλεκτροδότηση αντλητικού συγκροτήματος στη θέση Καημένη Δήμου Ιεράπετρας.
11Έγκριση απόδοσης λογαριασμού για την ηλεκτροδότηση δεξαμενής ύδρευσης στην περιοχή Βαϊνιά Ιεράπετρας.

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 

 

Θεοδόσιος Καλαντζάκης