ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Η Ιεράπετρα εντάχθηκε  πλέον και επίσημα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ναπολεόντειων Πόλεων ως το τεσσαρακοστό έβδομο
Σε λίγες μέρες θα χτυπήσει το κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας
Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παράσταση: "Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες"
Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Ιεράπετρας

Ιδιαίτερης σημασίας η σημερινή μέρα για την Ιεράπετρα καθώς το απόγευμα, σε ειδική τελετή, υπογράφεται το πρωτόκολλο ένταξης της πόλης, στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ναπολεόντειων Πόλεων. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο ιδρυτής και επίτιμος  πρόεδρος της Ομοσπονδίας και εξ αίματος συγγενής του Μεγάλου Ναπολέοντα κ. Κάρολος Βοναπάρτης,  ο οποίος  μαζί με τον […]

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ

ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

Ταχ. Δ/νση: Δημοκρατίας 31, 3ος όροφος

Ιεράπετρα:17/12/2020

Αριθμ. Πρωτ.: 622

ΤΗΛ.: 2842340393                                                                                                                                                

Ε-mail: dltier@0448.syzefxis.gov.gr

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η   Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ   Δ Η Μ Ο Π Ρ Α Σ Ι Α Σ   Μ Ι Σ Θ Ω Σ Η Σ   Α Κ Ι Ν Η Τ Ο Υ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι

Δημόσιο φανερό προφορικό μειοδοτικό διαγωνισμό για τη μίσθωση ακινήτου που θα στεγάσει το Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ» και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με προθεσμία δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης.

Το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ιεράπετρας και ιδιαίτερα σε περιοχή πλησίον του Δημαρχείου Ιεράπετρας, σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των  50 μέτρων και να έχει “πρόσωπο” σε μία από τις παρακάτω οδούς: Δημοκρατίας, Εθνικής Αντιστάσεως, Αναγνωστάκη και Λοχαγού Παγωμένου, προκειμένου να υπάρχει άμεση πρόσβαση των υπαλλήλων του Νομικού Προσώπου στις υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και των εξυπηρετούμενων πολιτών και επισκεπτών στο Ταμείο του Δήμου. Η συνολική επιφάνεια να είναι από 40 m2 έως 50 m2   εκτεινόμενης σε ενιαίο χώρο ισόγειου κτιρίου με προσβασιμότητα για Α.με.Α.

Οι  προσφορές  ενδιαφέροντος  αποστέλλονται  στα  γραφεία  του  ΝΠΔΔ,  στη  διεύθυνση  που  αναφέρεται παρακάτω, και παραδίδονται στη συνέχεια στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, η οποία με επιτόπια έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν αυτά πληρούν τους όρους της  οικείας  διακηρύξεως,  συντάσσοντας  σχετική  έκθεση, εντός  δέκα (10)  ημερών  από  την  λήψη  των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να μελετήσουν προσεκτικά την με αρ. πρωτ. 620 / 17-12-2020 (epro: 20PROC007871043) αναλυτική διακήρυξη που μπορούν να προμηθευτούν και από τα γραφεία του ΝΠΔΔ: Δημοκρατίας 31, 3ος όροφος, Ιεράπετρα, ΤΚ 72200.

Τηλέφωνα πληροφοριών:2842340393,2842340417.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ