Αποτελέσματα Αναζήτησης:

2 Οκτωβρίου, 2014

Σχολικοί αγώνες στο Δημοτικό Στάδιο Ιεράπετρας – Δευτέρα 6 Οκτωβρίου

«Δευτέρα 6 Οκτωβρίου και ώρα 09:00 έως 13:30, σχολικοί αγώνες στο Δημοτικό Στάδιο Ιεράπετρας -Πέτρος Βουζουνεράκης-, στο πλαίσιο της θεσμοθετημένης Πανελλήνιας ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και του προγράμματος Kids’ Athletics ....»

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιεράπετρας στις 06.10.2014

Πρόσκληση για δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιεράπετρας, 06 του μηνός Οκτωβρίου έτους 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.00 πμ. Πίνακας των δύο (02) θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

Τροποποίηση Τεύχους Προκήρυξης | «Μελέτη ωρίμανσης τμήματος έργου ενιαίας ύδρευσης παραλιακής περιοχής Δήμου Ιεράπετρας»

Τροποποίηση Τεύχους Προκήρυξης (σε εφαρμογή του άρθρου 59 του Ν. 4278/2014) για την ανάθεση της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη ωρίμανσης τμήματος έργου ενιαίας ύδρευσης παραλιακής περιοχής Δήμου Ιεράπετρας»

Ψήφισμα του Δ.Σ Ιεράπετρας για στήριξη της Υποψηφιότητας του Ανδρέα Μαμαντόπουλου (Πρόεδρος Ερυθρού Σταυρού)

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας στη χθεσινή (01.10.2014) συνεδρίασή του προέβη στην έκδοση ομόφωνου ψηφίσματος στήριξης της υποψηφιότητας του ιατρού Ανδρέα Μαμαντόπουλου στη θέση του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Εγγραφές στη Μουσική Σχολή του Δήμου Ιεράπετρας

«Mαθήματα διαφόρων μουσικών οργάνων, τραγουδιού και θεωρητικών προσφέρει και φέτος η Μουσική Σχολή του δήμου Ιεράπετρας. Πιστή στις υποχρεώσεις της για πάνω από 25 χρόνια δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν ....»