Αποτελέσματα Αναζήτησης:

13 Ιουλίου, 2015

Συνεδρίαση Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου στις 15.07.2015

«...Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση στις 15 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.30 στη μικρή αίθουσα συνεδριάσεων....»

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας – Προστασία από τις δασικές πυρκαγιές – Spot

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα, ετοίμασαν και σας παρουσιάζουν το νέο κοινωνικό μήνυμα, για πρόληψη και προστασία από τις δασικές πυρκαγιές.

3η εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών στο νομό

Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου - 3η εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών στο νομό Λασιθίου για το τρέχον έτος - Θα ξεκινήσει τη 13η Ιουλίου 2015.

Πληροφορίες Μ.Π.Ε – Κατασκευή νέας μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο

Κατασκευή και λειτουργία νέας μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο συνολικής ισχύος 1000 kwp, στη θέση «ΠΛΑΤΙΑ ΟΨΗ» του Δήμου Ιεράπετρας - Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και οι φορείς μπορούν να λάβουν γνώση και πληροφορίες της παραπάνω Μ.Π.Ε.

Ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Δυσλειτουργίες του προστάτη» στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ιεράπετρας

Ενημερωτική ομιλία με θέμα «Δυσλειτουργίες του προστάτη» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουλίου στις 10:30 π.μ. στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ιεράπετρας στο πλαίσιο της μέριμνας για ενημέρωση και πρόληψη για θέματα υγείας