Αποτελέσματα Αναζήτησης:

4 Αυγούστου, 2016

Εργασίες και παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Ιεράπετρας στην Τοπική Κοινότητα Καβουσίου

Στην αναλυτική παράθεση των εργασιών – παρεμβάσεων που έχουν γίνει στην Τοπική Κοινότητα Καβουσίου προχώρησε ο Αντιδήμαρχος Τοπικών Κοινοτήτων, κ. Ανδρέας Παπαδοπετράκης με αφορμή όσα σχολιάζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δεν επιτρέπεται η αφισοκόλληση στους μη ενδεικνυόμενους χώρους

Από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας υπενθυμίζεται ότι η αφισοκόλληση και ανάρτηση οποιαδήποτε μορφής αγγελτηρίων επιτρέπεται μόνο με άδεια της Υπηρεσίας, για συγκεκριμένο αριθμό και σε ειδικά καθορισμένα σημεία.

Αλλαγή της ημερομηνίας της συναυλία των Κυρβείων με το συγκρότημα «Φερ΄το φόκο»

Μέρος της προγραμματισμένης Rock Συναυλίας με το συγκρότημα «Φερ΄το φόκο» που αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη της συναυλίας με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη τη Δευτέρα 8 Αυγούστου.

Ολοκληρώνεται η μελέτη του Βιολογικού Καθαρισμού της παραλιακής ζώνης του Μακρύ Γιαλού

Η τεχνική μελέτη ενός σημαντικού έργου που αφορά στον Βιολογικό Καθαρισμό της παραλιακής ζώνης της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού παραδόθηκε τις προηγούμενες μέρες από τον αρμόδιο μελετητή στο Δήμο Ιεράπετρας.

Συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στις 05.08.2016

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 ημέρα και ώρα 14:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων, που βρίσκεται στον 1ο όροφο, δίπλα από την αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη».