Αποτελέσματα Αναζήτησης:

21 Ιουνίου, 2017

Υποβολή προσφοράς για την εργασία «Αμοιβή Γιατρού εργασίας-Τεχνικού ασφαλείας»

ΟΔήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την εργασία με τίτλο: «Αμοιβή Γιατρού εργασίας-Τεχνικού ασφαλείας», προϋπολογισθείσας συνολικής δαπάνης 6.832,00 €, με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας για την αποφυγή προβλημάτων με αφορμή τις απεργιακές κινητοποιήσεις

Από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι λόγω κατάληψης από εργαζομένους στο αμαξοστάσιο του Δήμου δεν πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων στον Δήμο Ιεράπετρας.

Ξεκινάει η 2η εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2017.

Από το Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, ανακοινώνεται ότι θα ξεκινήσει η 2η εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2017.

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας από την ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ

Η ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ Ιεράπετρας αποφάσισε την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας για τις ανάγκες του Νομικού Προσώπου κατά τους μήνες Ιούλιο Αύγουστο.

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Συσχέτιση του υδροφόρου ορίζοντα Ιεράπετρας με τα έργα στο Οροπέδιο Λασιθίου»

Από τον Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση.