Αποτελέσματα Αναζήτησης:

7 Ιουνίου, 2021

Για πρώτη φορά σε δικά του Γραφεία το  Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας

Τα νέα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δ.Λ.Τ.Ι. κ. Γεώργιο Ασπραδάκη, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Λιμενικού Ταμείου.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην πρώτη Συνεδρίαση του Αναπτυξιακού Οργανισμού «ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΕ»

Ιδρύθηκε στις 4 Ιουνίου 2021, ο «ΔΑΙΔΑΛΟΣ Α.Ε.» ο πρώτος Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κρήτης με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης και των Δήμων Ιεράπετρας, Αρχανών – Αστερουσίων, Βιάννου, Γόρτυνας, Μαλεβιζίου, Μινώα Πεδιάδος, Φαιστού, Αγίου Βασιλείου, Αμαρίου, Ανωγείων και Μυλοποτάμου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 4 Ιούνιου συνάντηση της Πρόεδρου του  Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α  Ιεράπετρας  Σακαδάκης Μαρίας με τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Κεντριού Μακράκη Μ. Αστροπεκάκη Κ., Μαζαράκη Β. , Κοκολάκη Μ.

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο της 4ης ομάδας του Προγράμματος Αγωγής Υγείας για Παιδιά με θέμα τις Εξαρτήσεις σε 12 Δήμους-μέλη του ΕΔΔΥΠΠΥ 

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας «ΕΔΔΥΠΠΥ», σε συνεργασία με τους Δήμους: Αργοστολίου, Διρφύων-Μεσσαπίων, Δυτικής Σάμου, Ευρώτα, Ιεράπετρας, Καρύστου, Καστοριάς, Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μήλου, Σερρών, Σουφλίου, Χαλκιδέων,