Αποτελέσματα Αναζήτησης:

19 Ιουλίου, 2021

Yποβολή αιτήσεων από δικαιούχους voucher στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» περιόδου 2021 – 2022

Σας ενημερώνουμε ότι οι η υποβολή αιτήσεων από δικαιούχους voucher στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» περιόδου 2021 – 2022 για εγγραφή των παιδιών τους σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και ΚΔΑΠ, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 και θα λήξει την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. Στην διαδικασία, επίσης,  μπορούν να λάβουν μέρος και οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΤΕΕ/ΤΑΚ.  ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΤΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ- ΓΕΦΥΡΑ ΦΡΟΥΖΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΠΑΧΕΙΑΣ ΑΜΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΑΚ

Στο Συνέδριο που οργάνωσε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας- Τμήμα Ανατολικής Κρήτης με θέμα την «Παρουσίαση μελετών ΒΟΑΚ στην Ανατολική Κρήτη» με κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ Θεοδόσης Καλαντζάκης.

Πρόσκληση σε  συνεδρίαση ΝΠΔΔ «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

Σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση στις 20 Ιουλίου   2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου στον 1ο όροφο του δημαρχιακού κτηρίου, για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα: