Αποτελέσματα Αναζήτησης:

13 Σεπτεμβρίου, 2021

Πρόσκληση για Συμβούλιο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας

Σας προσκαλούμε, στις 17 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00π.μ. σε ειδική διά περιφοράς συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας» για να συζητήσουμε το μοναδικό θέμα:

Διενέργεια δημοπρασίας

Διενέργεια δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου στην Τ.Κ. Παχειάς Άμμου για τη στέγαση του γραφείου της Κοινότητας

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΧΕΙΑΣ ΑΜΜΟΥ. ΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ

Την Κοινότητα της Παχειάς Άμμου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Γεώργιο Ασπραδάκη και με τον πρώην Αντιδήμαρχο, κ. Μανώλη Γεωργαλάκη, όπου και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο, κ. Γιώργο Ραπάνη, με αφορμή τις εκτεταμένες παρεμβάσεις που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα στο παραλιακό μέτωπο.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, Αγαπητοί εκπαιδευτικοί και γονείς, Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει με επίγνωση των προκλήσεων και των δυσκολιών που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε έχοντας ως φόντο την πανδημία και τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης.

Εκπρόθεσμες ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής σχ. έτος 2021-22

Το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Ιεράπετρας σας ενημερώνει ότι από  την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 09:00 έως και την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 23:59, η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν εκπρόθεσμες ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής και ανανέωσης εγγραφής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Του ΝΠΔΔ «Κοινωνία, Πολιτισμός, Αλληλεγγύη Ιεράπετρας» (ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας) στη Μουσική Σχολή(Aρ. Άδ.4888/332/17-2-1986 Απόφαση  Υπουργείου Πολιτισμού  για  την  ίδρυση  της  Μουσικής  Σχολής), στη  στελέχωση  Μουσικών  Σχημάτων (Φιλαρμονική, Ορχήστρα, Χορωδίες κλπ.), στο Εικαστικό Εργαστήρι και στα  τμήματα  σκακιού  και  παραδοσιακών  χορών κλπ.