Αποτελέσματα Αναζήτησης:

25 Οκτωβρίου, 2021

Πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής Επετείου “28ης Οκτωβρίου 1940”

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο  σας καλούν να συμμετάσχετε  στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο «28ης Οκτωβρίου  1940». Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 27 και 28 Οκτωβρίου  2021 σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους δημότες  λόγω εργασιών επί της οδού Δημοκρατίας , ο παραπάνω δρόμος θα παραμείνει κλειστός από τις 11:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ. στις 25  Οκτωβρίου 2021 .

Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης στις τοπικές κοινότητες Μύρτους, Αγ.Στεφάνου, Αγ.Ιωάννη και Καβουσίου

Ο Δήμος Ιεράπετρας διακηρύσσει την με ανοιχτή διαδικασία επιλογή αναδόχου για την κατασκευή  του έργου «Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης στις τοπικές κοινότητες Μύρτους, Αγ.Στεφάνου, Αγ.Ιωάννη και Καβουσίου», εκτιμώμενης αξίας € 229.838,71 χωρίς Φ.Π.Α., (κάτω των ορίων).

ΜΑΛΛΕΣ, ΜΥΡΤΟΣ,ΟΡΕΙΝΟ- ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΡΙΩΝ ΝΕΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Μύρτου, κ. Α. Παντελάκη, Μαλλών κ. Μ. Βολυράκη και Ορεινού, κ. Εμμ. Κουρμουλάκη συναντήθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης. Κεντρικό θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η διαχείριση λυμάτων με την εγκατάσταση μονάδας βιολογικού στην Κοινότητα του Ορεινού και των Μαλλών και η μετεγκατάσταση του Βιολογικού του Μύρτου σε νέο χώρο.