Αποτελέσματα Αναζήτησης:

22 Νοεμβρίου, 2021

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΧΕΙΑ ΑΜΜΟ.ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Την Κοινότητα της Παχειάς Άμμου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με τον Αντιδήμαρχο, κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη και τον Εργοδηγό του Δήμου, κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη, όπου και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Γεώργιο Ραπάνη.

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Κουτσουρά-Ανάληψης και Μακρύ Γιαλού

Με τον Πρόεδρο, κ. Εμμανουήλ Καπετανάκη και μέλη του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Κουτσουρά-Ανάληψης- Μακρύ Γιαλού συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, παρουσία των Αντιδημάρχων, κ.κ Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, Νεκτάριου Παπαδάκη και Γεωργίου Ασπραδάκη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΒΟΥΣΙΟΥ. 60.000€ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΛΙΜΕΝΑ ΘΟΛΟΥ

Με τον Πρόεδρο, κ. Μιχάλη Φωθιαδάκη και τον Ταμία, κ. Εμμανουήλ Λιανό, του νεοσύστατου ερασιτεχνικού αλιευτικού ομίλου Καβουσίου «Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ» συναντήθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Γιώργου Ασπραδάκη και του Ειδικού Συνεργάτη, κ. Σπύρου Λαποκωνσταντάκη.

46.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

46.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργου Ασπραδάκη, η σύμβαση για το έργο «Αναβάθμιση στάσεων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Ιεράπετρας», προϋπολογισμού 46.000€. Το έργο […]

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετρας στις 23/11/2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων υπομέτρου 6.1 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ

Δημοσιεύτηκε σε ηλεκτρονική μορφή Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας κατά τη μεταβατική περίοδο 2021-2022 με ΑΔΑ: ΨΓ6Η4653ΠΓ-ΡΩΙ.