Αποτελέσματα Αναζήτησης:

13 Δεκεμβρίου, 2021

Πρόσκληση για συνεδρίαση ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Σας προσκαλούμε σε τακτική διά ζώσης συνεδρίαση  στις 13 Δεκεμβρίου  2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου στον 1ο όροφο του δημαρχιακού κτηρίου, για να συζητήσουμε το παρακάτω θέμα:

Πρόσκληση για συνεδρίαση Σχολικής μας Επιτροπής

σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση    στις 15 Δεκεμβρίου   2021 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 10.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου στον 1ο όροφο του δημαρχιακού κτηρίου, για να συζητήσουμε το παρακάτω θέμα:

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετρας στις 17/12/2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΥΡΤΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Υπεγράφη, σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Γεώργιου Ασπραδάκη, της Ειδικής Συνεργάτισσας, Αρχιτεκτόνισσας, κας Νίκης Σαμπροβαλάκη και του Προέδρου της Κοινότητας του Μύρτου, κ. Αλέξανδρου Παντελάκη,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ- ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Σας προσκαλούμε σήμερα,  13 Δεκεμβρίου  2021, ημέρα Δευτέρα  και ώρα  08:30 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση, δια περιφοράς, για να συζητήσουμε το παρακάτω θέμα: