Αποτελέσματα Αναζήτησης:

12 Ιανουαρίου, 2022

Ευχαριστήριο στους  χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, ο Συντονιστής Δημήτριος Μιχελάρος και το Προσωπικό της Δομής,  ευχαριστούν θερμά τις επιχειρήσεις, τους συλλόγους, τους φορείς και τους πολίτες που ενίσχυσαν και στήριξαν με τις προσφορές τους, το μήνα  Δεκέμβριο, το κοινωνικό έργο που καθημερινά επιτελεί. Συγκεκριμένα:

ΚΥΡΙΟΙ, ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αναγκάζομαι να απαντήσω σε ψευδές και αναληθές δελτίο τύπου παράταξης της μειοψηφίας, προκειμένου να αποκαταστήσω την πραγματική αλήθεια και όχι αυτή που διαμορφώνει ο συγκεκριμένος Επικεφαλής με στόχο να πετύχει τους πολιτικούς σκοπούς του.

Εκλογή μελών Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Έπειτα από τη με αρ. πρωτ. 44/12-01-2022 Απόφαση της Συντονίστριας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης (ΑΔΑ:ΩΘΙΒΟΡ1Θ-ΡΘΗ), με την οποία ακυρώθηκε το Πρακτικό Εκλογής των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Η εκλογή του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ.κ. Ευγένιου, ενός άξιου Ιεράρχη με σημαντική εκκλησιαστική πορεία, στην θέση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για το νησί μας και την Ορθοδοξία.