Αποτελέσματα Αναζήτησης:

28 Ιανουαρίου, 2022

Ανακοίνωση για κτηνοτρόφους που έχουν υποστεί απώλειες ζωικού κεφαλαίου

Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει τους  κτηνοτρόφους που έχουν υποστεί απώλειες ζωικού κεφαλαίου από την χιονόπτωση στις 24-26/1/2022 ότι δύνανται να απευθύνονται στον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ με καταληκτική προθεσμία το πέρας του ωραρίου της 31/1/2022 για την αναγγελία της ζημιάς .

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΠΙΔΑ» ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ»

Τις ορεινές περιοχές των Μαλλών, του Σελακάνου, της Θρυπτής και του Ορεινού επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, κ. Νεκτάριο Παπαδάκη και τον Αντιδήμαρχο Μακρύ Γιαλού, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη,

Πρόσκληση σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετρας στις 31/01/2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

Πρόσκληση για συνεδρίαση ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Τακτική διά ζώσης συνεδρίαση στις 31 Ιανουαρίου  2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου στον 1ο όροφο του δημαρχιακού κτηρίου, για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα

Πρόσληψη τριών (3) ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού  Δικαίου Ορισμένου Χρόνου

Την πρόσληψη, τριών (3) ατόμων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2021-2022.