Αποτελέσματα Αναζήτησης:

26 Αυγούστου, 2022

Επίσκεψη Δημάρχου στις Κοινότητες Παχειάς Άμμου και Καβουσίου και στον οικισμό Κεντριού

Τις κοινότητες Παχειάς Άμμου και Καβουσίου και τον οικισμό του Κεντριού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη και κα Μαρία Ρουμελιωτάκη, τον Εργοδηγό του Δήμου, κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη και τον Προϊστάμενο Ύδρευσης - Άρδευσης - Αποχέτευσης του Δήμου κ. Μιχαήλ Καβουσανό, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών που υλοποιούνται την παρούσα περίοδο σε αυτές τις περιοχές.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 09:00 έως και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 βραδυνή, όσες και όσοι έχουν λάβει voucher από την ΕΕΤΑΑ για εγγραφή παιδιού σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση μαζί με τα απαραίτητα συνοδευτικά δικαιολογητικά.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Του ΝΠΔΔ «Κοινωνία, Πολιτισμός, Αλληλεγγύη Ιεράπετρας» (ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας) στη Μουσική Σχολή(Aρ. Άδ.4888/332/17-2-1986 Απόφαση  Υπουργείου Πολιτισμού  για  την  ίδρυση  της  Μουσικής  Σχολής), στη  στελέχωση  Μουσικών  Σχημάτων (Φιλαρμονική, Ορχήστρα, Χορωδίες κλπ.), στο Εικαστικό Εργαστήρι και στα  τμήματα  σκακιού  και  παραδοσιακών  χορών κλπ.