Αποτελέσματα Αναζήτησης:

5 Σεπτεμβρίου, 2022

Πρόσκληση για Συμβούλιο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Σας προσκαλούμε, στις 6 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00π.μ. σε διά περιφοράς Συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας» για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Πρόσκληση για Συμβούλιο Κοινότητας Καβουσίου

Σας προσκαλούμε σε  τακτική διά ζώσης συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινότητας Καβουσίου  τη Τετάρτη 07/09/2022 και ώρα 10.00π.μ., για συζήτηση  των παρακάτω θεμάτων:

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 1.000.000€ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΜΗΚΟΥΣ 16 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΓΔΟΧΙΩΝ, ΜΥΡΤΟΥ, ΚΑΒΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ Δ.Ε. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΒΑΪΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ)

Ύστερα από την κατάθεση σχετικού αιτήματος στις 18 Μαρτίου 2022 προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από τον Δήμο της Ιεράπετρας και μετά από διαδοχικές συναντήσεις του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, με τον Κυβερνητικό Βουλευτή και Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη,