Αποτελέσματα Αναζήτησης:

4 Νοεμβρίου, 2022

Πρόσκληση τακτικής Συνεδρίασης Συμβουλίου Κοινότητας Καβουσίου

Σας προσκαλούμε σε  τακτική διά ζώσης συνεδρίαση  του Συμβουλίου της Κοινότητας Καβουσίου,  τη Τρίτη 08/11/2022 και ώρα 17.30, για συζήτηση  των παρακάτω θεμάτων:

Πρόσκληση για Συμβούλιο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Σας προσκαλούμε, στις 8 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00π.μ. σε Διά περιφοράς Συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας» για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης της χρονικής περιόδου 2022-2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ  1/2022 για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ  ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, για την  υλοποίηση της δράσης

ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΗΣ

Το ζήτημα των εργατών γης, αλλά και τα γενικότερα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό τομέα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, με τον Πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου, κ. Ιωάννη Γαϊτάνη, παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Δήμου, κας Θεοδώρας Χριστοδούλου.

Χειμερινό ωράριο  λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου Πέτρος Βουζουνεράκης

Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι για τη χειμερινή περίοδο, οι ώρες λειτουργίας του Βουζουνεράκειου Σταδίου για το Κοινό και τα Αθλητικά Σωματεία  είναι οι εξής:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ.

Τον Πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου Ιεράπετρας, κ. Πετράκη Γεώργιο και τον Ταμία του Συλλόγου, κ. Γεώργιο Αντωνάκη, υποδέχτηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης. Οι κ.κ. Πετράκης και Αντωνάκης παρέδωσαν στον κ. Καλαντζάκη τιμητική πλακέτα για τη συνολική προσφορά του και τη στήριξή του στην αναβάθμιση του αθλήματος. Κατόπιν, συζήτησαν θέματα που αφορούν τον σκοπευτικό Όμιλο εστιάζοντας κυρίως σε απαραίτητα έργα υποδομών.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΦΩΤΙΑ

Σύσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, κ. Νεκτάριο Παπαδάκη και τον Αντιδήμαρχο Μακρύ Γιαλού, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Αγίου Ιωάννου, κ. Εμμανουήλ Κυδωνάκη και της Πρώην Προέδρου της Κοινότητας και Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, κας Μαρίας Σακαδάκη στα Γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού.