Έκτακτη συνάντηση μετά την απάντηση Ηγουμενίδη στον Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Αναλύσεις νερού ύδρευσης
Ολοήμερη «Μουσική Εκδήλωση  στην Άμμο» για Νέους και ‘’Nέους ‘’ Από τις 17:00 μέχρι όπου πάει….
Ανακοινώνουμε ότι  η θεατρική παράσταση«Δείπνο Ηλιθίων» που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί
Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω βλάβης  στον κεντρικό

Έκτακτη συνάντηση μετά την απάντηση Ηγουμενίδη στον Δήμο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα  18.06.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκτακτη συνάντηση μετά την απάντηση Ηγουμενίδη στον Δήμο Ιεράπετρας

Έκτακτη συνάντηση με τη συμμετοχή του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων, της Επιτροπής Υγείας του δήμου, του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και της Επιτροπής Αγώνα πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην πρόσκληση μετά την επιστολή – απάντηση του Διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης προς τον Δήμο Ιεράπετρας αναφορικά με τα αιτήματά μας για το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας που μεταφέρθηκαν κατά την επίσκεψη στην 7η ΥΠΕ την Τετάρτη 10 Ιουνίου, σας καλούμε σε έκτακτη συνάντηση σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 στις 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: συζήτηση και λήψη απόφασης για τις περαιτέρω ενέργειες σχετικά με τη λειτουργία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ