Έκτακτη συνάντηση μετά την απάντηση Ηγουμενίδη στον Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, την 24η Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία με
Από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων ευρωβουλευτών
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποίησε την

Έκτακτη συνάντηση μετά την απάντηση Ηγουμενίδη στον Δήμο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα  18.06.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκτακτη συνάντηση μετά την απάντηση Ηγουμενίδη στον Δήμο Ιεράπετρας

Έκτακτη συνάντηση με τη συμμετοχή του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων, της Επιτροπής Υγείας του δήμου, του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και της Επιτροπής Αγώνα πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην πρόσκληση μετά την επιστολή – απάντηση του Διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης προς τον Δήμο Ιεράπετρας αναφορικά με τα αιτήματά μας για το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας που μεταφέρθηκαν κατά την επίσκεψη στην 7η ΥΠΕ την Τετάρτη 10 Ιουνίου, σας καλούμε σε έκτακτη συνάντηση σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 στις 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: συζήτηση και λήψη απόφασης για τις περαιτέρω ενέργειες σχετικά με τη λειτουργία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ