ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ»

Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στην Ιεράπετρα ο πρώτος στην Κρήτη Αγώνας Μηχανοκίνητου Πρωταθλήματος. Η  συμμετοχή πάνω από εικοσιπέντε πληρωμάτων εξασφάλισε ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα για το πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τον πρώτο από τους 3 αγώνες Trail Ride, που απαρτίζουν το πρωτάθλημα Κρήτης. Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε τα εξής:

«Η Λέσχη Φίλων Τετρακίνησης αποτελεί έναν ιδιαίτερα ενεργό Σύλλογο με σημαντική εθελοντική παρουσία στον Δήμο της Ιεράπετρας. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών είναι από τους πρώτους Συλλόγους που σπεύδουν να βοηθήσουν.

Πάγια θέση μας ως Δημοτική Αρχή είναι η προώθηση και ενίσχυση όλων των μορφών του αθλητισμού. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιες εξωστρεφείς πρωτοβουλίες που προβάλλουν τον τόπο, ενισχύοντας έτσι και τον θεματικό τουρισμό με την προσέλευση εκατοντάδων επισκεπτών από όλη την Κρήτη.

Συγχαίρω θερμά τον πρόεδρο, κ. Ιωάννη Μπαρούμα και τα μέλη της Λέσχης Φίλων Τετρακίνησης, την οργανωτική επιτροπή του αγώνα, το προσωπικό του Δήμου, τη Δημοτική Αστυνομία, την Ελληνική Αστυνομία και όλους όσοι βοήθησαν στη σημερινή εξαιρετική εκδήλωση.

Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε ενέργεια η οποία θα είναι προς όφελος του Δήμου μας».