Αυτονόητη η στήριξή μας σε όλα τα ταχυδρομικά καταστήματα του Δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

Αυτονόητη η στήριξή μας σε όλα τα ταχυδρομικά καταστήματα του Δήμου Ιεράπετρας

                                                                                Ιεράπετρα, 03.02.2021

            Κατά την προσφιλή του τακτική και σε μια απέλπιδα προσπάθεια σχηματισμού εντυπώσεων ο επικεφαλής της παράταξης της μειοψηφίας «ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ» μετά το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο επιχειρεί με αβάσιμους ισχυρισμούς να κερδίσει κάποιους πόντους προσωπικής προβολής.

 Παρόλο που τα ταχυδρομεία είναι ανεξάρτητη Υπηρεσία, είναι αυτονόητη για μας η στήριξη όλων των ταχυδρομικών καταστημάτων του Δήμου. Ειδικά το θέμα που αφορά το κατάστημα της Ιεράπετρας θα τεθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως ακριβώς έχουμε δεσμευθεί, εφόσον υπάρξει σαφής ενημέρωση από τους Υπεύθυνους.

Αναφορικά με το Ταχυδρομείο του Μακρύ Γιαλού, το οποίο εξυπηρετεί και τις ανάγκες των κοινοτήτων Σχινοκαψάλων, Σταυροχωρίου, Ορεινού, Αγίου Στεφάνου και όμορων κοινοτήτων του Δήμου Σητείας, τέθηκε ως έκτακτο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφενός λόγω της επείγουσας κατάστασης  και αφετέρου λόγω του ότι είχε προηγηθεί ενημέρωση του αρμόδιου Αντιδημάρχου, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, από τη μία και μοναδική υπάλληλο των ΕΛΤΑ.

Αντιθέτως, παρότι υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του καταστήματος των ΕΛΤΑ Ιεράπετρας καμία ενημέρωση ούτε προφορική ούτε έγγραφη προς τη Δημοτική Αρχή δεν υπήρξε  για πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Τίθενται, όμως τα ερωτήματα: Εφόσον η συγκεκριμένη παράταξη της μειοψηφίας ήταν πληροφορημένη εδώ και αρκετό καιρό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Ιεράπετρα τι έκανε; Γιατί δεν ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να συζητηθεί στα προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια; Περίμενε να θέσει η Δημοτική Αρχή το ζήτημα του καταστήματος στη Δημοτική Ενότητα του Μακρύ Γιαλού για να το θυμηθεί ξαφνικά ή μήπως περίμενε να κλείσουν όλα τα καταστήματα για να στοχοποιήσει, όπως συνηθίζει, τη Δημοτική Αρχή;

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι για τη συγκεκριμένη Παράταξη τα προβλήματα της περιοχής και η αντιμετώπισή τους δεν έχουν καμιά σημασία μπροστά στα όποια μικροπολιτικά συμφέροντα και την ματαιοδοξία τους.

Οι λέξεις «σύμπνοια, συνέπεια και συνεργασία» είναι άγνωστες για εκείνους. Τις χρησιμοποιούν καθαρά προσχηματικά και επιχειρούν να μηδενίσουν πράξεις, δράσεις και έργα της Δημοτικής Αρχής λογαριάζοντας μόνο το πολιτικό τους όφελος.

 Η Δημοτική Αρχή «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» με επικεφαλής τον Θεοδόσιο Καλαντζάκη λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια με αίσθημα ευθύνης και όχι με γνώμονα τον τόπο καταγωγής των μελών της, όπως αποδεικνύεται και από το σύνολο των έργων που έχουν υλοποιηθεί και υλοποιούνται σε όλο τον Δήμο της Ιεράπετρας στοχεύοντας στην ισόρροπη ανάπτυξή του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

«ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»