Για πρώτη φορά σε δικά του Γραφεία το  Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

Για πρώτη φορά σε δικά του Γραφεία το  Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας

Για πρώτη φορά σε δικά του Γραφεία το  Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας

 

Τα νέα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δ.Λ.Τ.Ι. κ. Γεώργιο Ασπραδάκη, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Λιμενικού Ταμείου. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας στεγάζεται πλέον επί της οδού Δημοκρατίας 6, έναντι του Δημαρχείου Ιεράπετρας και δέχεται καθημερινά κοινό από τις 9:00 έως τις 14:00, ενώ τα στοιχεία επικοινωνίας του παραμένουν τα ίδια (τηλ.:2842340393/417 και e-mail:dltier@0448.syzefxis.gov.gr).

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ανέφερε τα εξής: «Η μεταστέγαση των υπηρεσιών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου είναι ένα εξαιρετικά ευχάριστο γεγονός. Η απόκτηση δικών μας γραφείων αποτελούσε πρωταρχικό μας στόχο από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως Δημοτική Αρχή. Επιδιώκουμε να εκσυγχρονίζουμε και να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας με τη συνεργασία των Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας με σκοπό την καλύτερη λειτουργία των αλιευτικών καταφυγίων, την εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και το συντονισμό όλων των απαραίτητων διαδικασιών για την ταχύτερη υλοποίηση των έργων που έχουμε αναλάβει»

Ακολούθως, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας σημείωσε:

«Ο Δήμος Ιεράπετρας ήταν και θα είναι πάντα δίπλα στον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στηρίζοντας τις επιλογές τους. Για πρώτη φορά το Δ.Λ.Τ.Ι. αποκτά το δικό του χώρο, ο οποίος θα συμβάλλει στην πιο εύρυθμη λειτουργία των συναλλασσόμενων.

Το Λιμενικό Ταμείο, σε συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας, έχει αναλάβει να υλοποιήσει μια σειρά από μεγάλα έργα ανάπτυξης (καταδυτικό πάρκο, υδατοδρόμιο, αναβαθμίσεις αλιευτικών καταφυγίων, εξομοίωση ΧΖΛ κ.α.)τα οποία θα αλλάξουν την όψη του παραλιακού μετώπου και θα στηρίξουν την ανάπτυξη του Δήμου της Ιεράπετρας. Στο πλαίσιο των προσπαθειών για την καλύτερη οργάνωσή του και την αποδοτικότερη λειτουργία του, εντάσσεται και το γεγονός της μεταστέγασής του».