Δήλωση Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλη για το παραλιακό μέτωπο

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, την 24η Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία με
Από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων ευρωβουλευτών
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποίησε την

Δήλωση Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλη για το παραλιακό μέτωπο

Δήλωση Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλη για το παραλιακό μέτωπο: «Μετά από  συντονισμένη προσπάθεια ανάδειξης του σοβαρού προβλήματος  που επρόκειτο να δημιουργηθεί στην τοπική μας οικονομία από τις κατεδαφίσεις στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας έναν περίπου μήνα πριν από την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, καταφέραμε την αναστολή των κατεδαφίσεων.

Τόσο  προεκλογικά όσο και μετά την εκλογή μας ως Δημοτική Αρχή είχαμε δεσμευτεί ότι θα είμαστε κοντά στους καταστηματάρχες αναζητώντας τη βέλτιστη δυνατή λύση σε ένα θέμα που είχε προκαλέσει μεγάλη κοινωνική αναταραχή αφού οι επιπτώσεις θα ήταν τεράστιες και σε πολλά επίπεδα για την τοπική κοινωνία, την οικονομία και τον τουρισμό.  

Με συνεχή επαφή με τους Βουλευτές μας, πολιτικούς και τοπικούς παράγοντες, συλλόγους και φορείς της κοινωνίας, καταφέραμε μετά από συνεννόηση  να πετύχουμε το στόχο μας. Ευχαριστούμε όλους που μας εμπιστεύθηκαν και στάθηκαν δίπλα μας. Συνεχίζουμε δυναμικά για τις τελευταίες εγκρίσεις της μελέτης  και τη χρηματοδότηση του έργου   ώστε η Ιεράπετρα να  αποκτήσει ένα καλαίσθητο και λειτουργικό  παραλιακό μέτωπο που θα χαίρονται τόσο οι δημότες όσο και οι επισκέπτες».