Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Ελάτε να ξεφαντώσουμε στη μεγάλη Γιορτή του Γεραπετρίτικου Καρναβαλιού!»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Ελάτε να ξεφαντώσουμε στη μεγάλη Γιορτή του Γεραπετρίτικου Καρναβαλιού!»

Ιεράπετρα, 24.02.2023

 

Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Ελάτε να ξεφαντώσουμε στη μεγάλη Γιορτή του Γεραπετρίτικου Καρναβαλιού!»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με την πρόεδρο κ. Μυρτώ Μαρκοπούλου και τα μέλη του Νέου Πολιτιστικού Συλλόγου Ιεράπετρας, την Αντιδήμαρχο κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη, την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ. ΠΟΛΙΤΙ.Α, κ. Μαρία Σακαδάκη, τον προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας Ιεράπετρας κ. Ιωάννη Γαϊτανάκη και τον κ. υπεύθυνο του τμήματος Τροχαίας Ιεράπετρας υπαστυνόμο κ. Νικόλαο Τζουμάκα προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά και για τις τελευταίες προετοιμασίες λίγο πριν τη μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και να απευθύνουν όλοι μαζί κάλεσμα στους πολίτες για συμμετοχή στην  Καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής:

«Το Καρναβάλι στην Ιεράπετρα είναι και πάλι γεγονός!

Ένας θεσμός-γιορτή που χαρακτηρίζεται από τη μαζική συμμετοχή ντόπιων και επισκεπτών, το κέφι, τη ζωντάνια, την ευρηματικότητα, την έμπνευση, τη σατιρική διάθεση.

Φέτος, με διάθεση ανανεωμένη και ακόμα μεγαλύτερη, διοργανώσαμε συλλογικά ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα Αποκριάτικων εκδηλώσεων με αποκορύφωμα τη Καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής με τη μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη φορά!

Σας καλώ όλους, μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσετε το «Ελιξίριο» του κεφιού, της ζωντάνιας, της διασκέδασης και να γίνετε μέρος αυτής της μεγάλης Γιορτής για τον Δήμο μας.

Ελάτε να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί στο Γεραπετρίτικο καρναβάλι!

Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι συμμετέχουν στη διοργάνωση του Καρναβαλιού και εύχομαι Καλή Αποκριά και Καλή Σαρακοστή σε όλες και όλους!»