Δελτίο Τύπου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

Δελτίο Τύπου

Ιεράπετρα, 04.05.2022

Δελτίο Τύπου

 

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ, ΜΑΚΡΗ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 850.000€

 

Την Τρίτη 03.05.2022 υπεγράφη στο Γραφείο του Δημάρχου Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση για το νέο έργο «Ανάπλαση τμήματος οδών: Ελλήνων Ολυμπιονικών, Μακρή και Κωνσταντινουπόλεως».

 

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 850.000€ και περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις, νέα πεζοδρόμια, υπόγεια δίκτυα δημοτικού φωτισμού και άρδευσης, τοποθέτηση φωτιστικών, ράμπες, δενδροφύτευση κ.α.

 

«Παρεμβαίνουμε δυναμικά σε ένα τμήμα του νέου σχεδίου πόλεως που έχει πραγματικά ανάγκη» δηλώνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

 

«Η οδός Ελλήνων Ολυμπιονικών αποτελεί βασική αρτηρία της πόλης με μεγάλη κίνηση πεζών και οχημάτων, καθώς εκτός από την πρόσβαση στις κατοικίες αποτελεί την οδό προσπέλασης στο κλειστό γυμναστήριο της Ιεράπετρας.

 

Πρόκειται για ένα έργο που απαντά σε κυκλοφοριακά προβλήματα της πόλης και θα βελτιώσει την καθημερινότητα πολλών πολιτών.

 

Στον προγραμματισμό και το σχεδιασμό των έργων μας για την πόλη της Ιεράπετρας στρέφουμε το βλέμμα μας όχι μόνο στο κέντρο αλλά σε κάθε δρόμο και σε κάθε γειτονιά που χρήζει παρέμβασης για να την ομορφύνουμε και να την αναβαθμίσουμε.

 

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την αγαστή συνεργασία και τη συνολική προσπάθεια που οδήγησε σε αυτό το  θετικό αποτέλεσμα.»