Δελτίο Τύπου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης με αφορμή την επίσκεψη μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου και φιλοξενούμενων μαθητών από τη Γαλλία.  Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος  Τζουμάκας, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Χατζάκης, Γιώργος Κουγιουμουτζάκης και Φωτεινή Περακάκη, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Άννα Αϊβαλιώτη και η Γ.Γ. του Δήμου Μαρία Φραντζεσκάκη

Πιο συγκεκριμένα τα τμήματα Γαλλικών του 2ου Δημοτικού Σχολείου με την καθηγήτριά τους κα Καλλιόπη Χρυσοφάκη, προετοίμαζαν πολλές εβδομάδες , το πρόγραμμα με θέμα τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι ” Η διαδρομή της ολυμπιακής φλόγας”, “Από την Ελλάδα στη Γαλλία”  στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus, και με αφορμή αυτό, 22 παιδιά από  σχολείο της Γαλλίας με τους εκπαιδευτικούς  τους, επισκέφθηκαν το σχολείο της Ιεράπετρας. Τις λίγες ημέρες της παραμονής τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τόπο μας και να συμμετάσχουν σε διάφορες δράσεις, πολιτιστικές αλλά  και περιβαλλοντικές όπως ο καθαρισμός της παραλίας σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας  Γ. Γιακουμάκη.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τα  παιδιά καθώς επίσης τον Διευθυντή Νίκο Τσαγκαράκη και τις εκπαιδευτικούς  Βασιλική Φανουράκη, Μαρία Κουτσελάκη, Ειρήνη Αστειοπούλου, Καλλιόπη Χρυσοφάκη που τα συνόδευαν, όπως  και τις εκπαιδευτικούς από τη Γαλλία.

Τους ευχήθηκε καλή διαμονή, τους μίλησε για το Σπίτι του Ναπολέοντα, για τις ομορφιές του τόπου μας και προέτρεψε τα παιδιά να αναπτύξουν σχέσεις φιλίας μεταξύ τους. Η επίσκεψη έκλεισε συγκινητικά ψάλλοντας τους Εθνικούς  Ύμνους, Ελλάδας και Γαλλίας.